Ajoneuvonosturit Rovaniemellä ja Lapin läänissä

Ota yhteyttä nostureista
Nosturit ja ajoneuvonosturit

Maanrakennuspalvelu Lehto Oy tarjoaa Rovaniemeltä käsin ajoneuvonosturit koko Lapin alueella. Sopimuksen mukaan tulemme myös kauemmaksi. Palvelemme yli 20 vuoden kokemuksella niin rakennusliikkeitä kuin muita julkisia ja yksityisiä tahoja kahden ajoneuvonosturin voimin. Lähetä tarjouspyyntö nostopalveluista sähköpostitse tai soittamalla.

Tarjoamamme ajoneuvonosturit ja nostopalvelut

Olemme tarjonneet nostopalveluita jo vuodesta 1998, joten kokemusta mitä moninaisimmista projekteista löytyy kyllä. Pääasiallinen asiakaskuntamme koostuu rakennusliikkeistä, joille teemme muun muassa elementtien nostoa kerrostalotyömailla. Nostamme myös sähkömuuntajia ja kasaamme isoja kaivinkoneita. Lyhyesti sanottuna nostamme kaikkea, mistä vain saa otteen. 

Pienempi ajoneuvonosturimme nostaa 90 tonniin ja isompi 160 tonniin asti. Ja onpahan nosturiamme käytetty jopa benjihypyn järjestämiseen suurissa yleisötapahtumissa kuten Satama Open Airissa ja Simerockissa.

Ajoneuvonosturit ja muu maansiirtokalusto

Ammattitaitoisen henkilökuntamme lisäksi luotettavan työnjäljen takaa ajanmukainen kalusto. Ajoneuvonosturien lisäksi yrityksemme tarjoaa Rovaniemen ja Lapin läänin alueella monipuolista kalustoa käyttöön eri projekteihin. Meiltä löytyy traktorikaivuri, pyöräkuormaajia sekä kaivinkoneita, joiden avulla hoidamme kaikenlaiset maansiirtotyöt.

Tutustu tarkemmin kalustoomme